CARDEDEU 136

CARDEDEU 136

La iniciativa transformadora dins del mercat de l’habitatge

OMPLIM i GRUP MAS desenvolupen un projecte de 19 habitatges, de 2 i 3 dormitoris amb diferents distribucions, amb possibilitat de plaça d’aparcament i locals comercials a la planta baixa.
Habitatges pensats i dissenyats per a donar confort i estalvi energètic als seus residents
Tenim la ferma convicció i la finalitat de participar i consolidar el teixit social, econòmic i urbanístic de la població. Per això OMPLIM amb GRUP MAS  desenvolupa aquesta promoció d’habitatges en una de les zones més consolidades, comercials i atractives de Cardedeu, als carrers Mare de Déu del Pilar nº 136, Dolors Granés i Barcelona.
Envoltat de tots els equipaments necessaris (Escales, CAP, Biblioteca, Zona esportiva … ), comerç; de proximitat (farmàcies, supermercats, forns de pa, peixateries, …. ) i l’ampli ventall d’activitats culturals, esportives, socials i associatives del municipi.
CARDEDEU 136 és un projecte singular que incorpora criteris de sostenibilitat i responsabilitat empresarial i que combina excel·lentment els acabats amb unes distribucions interiors òptimes. Habitatges pensats pel comprador d’avui, social i responsable.

Vine ara i gaudeix del teu habitatge responsable, a OMPLIM som promotors pel canvi social.

Construcció:

Arquitectura:

Assessors Ambientals:

SITUACIÓ CARDEDEU 136

SERVEIS DE PROXIMITAT

Ens vols conèixer?

Omple el formulari i et respondrem el més aviat possible.

  • Ronda President Irla nº28 1er, Mataró, 08302 Barcelona
  • hola@omplim.cat
  • 93 548 24 15


/></a><a href=