10/09/2020 blog 0

CONVOCATORIA AJUT SOCIAL CARDEDEU136

El passat 1 de Setembre de 2020 el Consell Assessor d’OMPLIM va aprovar les Bases de la nova Convocatòria d’Ajuts Socials per a Cardedeu.

El context social i econòmic en el qual ens trobem, fruit de l’impacte de la crisi sanitària, social i econòmica provocada per la pandèmia internacional de la COVID-19, ens ha portat a replantejar de manera extraordinària el funcionament d’aquesta edició de la Convocatòria amb la possibilitat de proposar projectes socials que es trobin en un moment de necessitat a causa de la situació excepcional de la COVID-19.

El procés de presentació dels projectes i la posterior votació per part dels clients de CARDEDEU136 es realitzarà mitjançant un procediment online i a través, com sempre,  d’una oficina tècnica externa encarregada de desenvolupar tot el procés de la convocatòria.

És important remarcar, la participació econòmica en aquesta convocatòria de Grup Mas Constructors, encarregada de l’execució del projecte CARDEDEU136 i del despatx d’Arquitectura d’Ivan Martín.

A l’apartat d’Ajuts Socials d’aquesta web trobareu tota la documentació necessària per participar-hi.About the Author

Proment Consulting:


0 Comments on "CONVOCATORIA AJUT SOCIAL CARDEDEU136"


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deixa un comentari