13/07/2020 blog 0

CONVOCATORIA AJUT SOCIAL MONTCADA005

El passat 8 de Juliol, el Consell Assessor d’OMPLIM va aprovar les Bases de la Convocatòria d’ajuts socials per a Montcada.

El context social i econòmic en el qual ens trobem, fruit de l’impacte de la crisi sanitària, social i econòmica provocada per la pandèmia internacional de la COVID-19, ens ha portat a replantejar de manera extraordinària el funcionament d’aquesta edició de la Convocatòria d’Ajut Social a Montcada i Reixac, i adreçar-nos als representants del seu Ajuntament, a través de la regidoria de Serveis Socials, per tal que ens puguin orientar i proposar projectes socials que es trobin en un moment de necessitat a causa de la situació excepcional abans mencionada, agilitzant al màxim els terminis, per tal que l’ajut social arribi com més aviat millor als seus beneficiaris finals.
Seran els usuaris dels habitatges del projecte Montcada005 els encarregats de seleccionar el projecte que rebrà l’ajut abans del 30 de setembre. El procés de presentació dels projectes i la posterior votació per part dels usuaris es realitzarà mitjançant un procediment online.
Com en altes ocasions, l’oficina tècnica externa encarregada de desenvolupar tot el procés de la convocatòria, la validació i avaluació dels projectes presentats, així com el seguiment i validació de la votació final i projecte guanyador, serà a càrrec de Ingenieria Social, empresa de l’economia social especialitzada en formar, dissenyar, implementar, comunicar i verificar sistemes de gestió ètics.About the Author

Proment Consulting:


0 Comments on "CONVOCATORIA AJUT SOCIAL MONTCADA005"


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deixa un comentari