10/12/2019 blog 0

“Escola Sostenible, Mil·lenari Responsable” és el projecte guanyador de la Convocatòria d’Ajuts Socials de Cardedeu

El passat 4 de desembre de 2019, en un acte realitzat a les oficines d’OMPLIM a Mataró, els clients de la promoció d’habitatges CARDEDEU136 van escollir el projecte de L’A.F.A. ESCOLA PÚBLICA MIL·LENARI, “Escola Sostenible, Mil·lenari Responsable” com a guanyador de la 1a Convocatòria d’Ajuts Socials de Cardedeu i dotada amb un import de 10.000 €.

Un projecte d’ambientalització global de l’escola que té com a objectius principals consolidar nous hàbits sostenibles, generar reflexió i impulsar un seguit d’estratègies ambientals per sensibilitzar al conjunt de la comunitat educativa. Patis verds, Eco-lots, Punts verds de recollida, Reducció de soroll ambiental,… formen part de les accions previstes en aquest projecte seleccionat.

L’acte també va comptar amb la presència dels representants dels altres dos projectes finalistes:

  • Associació Cardedeu per a un món millor, amb el projecte “EL JARDÍ DELS SENTITS D’ESBIOESFERA”
  • Fundació Lluis Oller: Nova residència –llar per a persones amb discapacitat intel·lectual

Des d’OMPLIM volem donar les gràcies a tots els projectes presentats en aquesta convocatòria, gestionada independentment per l’oficina tècnica experta en R.S.C. Ingenieria Social i el consell Assessor d’Omplim Gestió i Edificació Responsable.

Tota la informació del procés desenvolupat, bases de la convocatòria, selecció de projectes,…  es troba publicat de forma permanent a la nostra pàgina web, a l’apartat d’Ajuts Socials.About the Author

Proment Consulting:


0 Comments on "“Escola Sostenible, Mil·lenari Responsable” és el projecte guanyador de la Convocatòria d’Ajuts Socials de Cardedeu"


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deixa un comentari