15/12/2020 blog 0

GESTIO PROJECTE HABITATGE DE LLOGUER A EL PRAT

El passat 8 de Desembre OMPLIM va signar amb la Cooperativa Obrera de Viviendas del Prat el contracte de gestió integral per la promoció d’un projecte de 92 habitatges protegits de lloguer a l’Avinguda 11 de Setembre del Prat de Llobregat.

La Cooperativa Obrera de Viviendas és una cooperativa d’habitatges amb més de 55 anys d’història que va possibilitar l’accés a un habitatge digne a famílies treballadores del Prat davant les dificultats d’accedir-hi i que avui segueix oferint serveis i suport als seus més de 1000 socis. Amb la voluntat de seguir sent un actor principal al Prat, amb impacte social, econòmic i cooperatiu, la COV ha iniciat la promoció d’aquest projecte d’habitatges a l’Avinguda 11 de Setembre.

La voluntat d’OMPLIM és incentivar la promoció d’habitatges inclusius, sostenibles i de qualitat, treballant de manera col.laborativa, innovadora i establint partenariats justos, transparents i de confiança, per obtenir el màxim impacte social i ambiental en tots els projectes on participa.About the Author

Proment Consulting:


0 Comments on "GESTIO PROJECTE HABITATGE DE LLOGUER A EL PRAT"


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deixa un comentari