10/01/2020 blog 0

Habitatge protegit de lloguer

El passat 12 de desembre de 2019 OMPLIM i la Fundació CMJ Godó (www.fundaciocmjgodo.cat)  van signar l’acord per la Gestió Delegada de la promoció de dos edificis aïllats per a 50 habitatges de lloguer protegit al municipi de Santa Perpètua de Mogoda, en un solar propietat de la mateixa Fundació.

Aquest projecte neix amb voluntat de desenvolupar una promoció d’habitatges que incorpori tots els valors i objectius socials de la Fundació CMJ Godó i també els criteris de responsabilitat ambiental, social i empresarial que OMPLIM té present en tots els projectes que gestiona.

La Fundació CMJ Godó, és una entitat sense ànim de lucre creada al 1984 per Carmen i María José Godó i Salsas que vetlla pels grups d’infants, joves i gent gran marginats o en risc d’exclusió social realitzant activitats de caràcter benèfic i social adreçades a aquests sectors. La Fundació es finança amb els resultats de l’explotació del patrimoni cedit per les seves fundadores.

OMPLIM és una gestora de promocions d’habitatge en règim de venda i lloguer, per a inversors d’impacte i entitats sense ànim de lucre que disposa del segell Bcorp i l’Etiqueta Responsable.About the Author

Proment Consulting:


0 Comments on "Habitatge protegit de lloguer"


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deixa un comentari