17/07/2018 blog 0

OMPLIM ARRIBA A MONTCADA

OMPLIM  ja ha començat els treballs del projecte MONTCADA 005, una promoció de 26 habitatges i places d’aparcament, ubicada al carrer Pablo Picasso nº 5, de Montcada i Reixac, al barri del Mas Rampinyo, molt a prop de la carretera de Ripollet.

Aquest nou projecte l’estem desenvolupant conjuntament amb CC245Arquitectes (http://www.cc245arquitectos.com/), constructora Calaf (http://calafconstructora.com), l’empresa d’assessorament ambiental Societat Orgànica (http://societatorganica.com/ca/) i el despatx d’arquitectura tècnica de Josep Marsal (http://www.josepmarsal.cat/).

Aquesta promoció d’habitatges té com a finalitats principals optimitzar la millora ambiental de l’edificació en totes les seves vessants, desenvolupar una part dels habitatges en règim d’habitatge protegit i executar una zona verda-urbanització de més de 500m2 que permetrà als veïns de la zona, accedir amb més comoditat al Parc de la Llacuna.

Amb OMPLIM seguim treballant intensament per incorporar a proveïdors alineats amb el nostre model empresarial i continuar així incrementant l’impacte al territori on treballem i el seu entorn.

OMPLIM és una iniciativa transformadora del mercat de l’habitatge.

Si vols rebre més informació, escriu-nos a hola@omplim.cat o consulta l’apartat de PROJECTESAbout the Author

Proment Consulting:


0 Comments on "OMPLIM ARRIBA A MONTCADA"


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deixa un comentari

OMPLIM comunica a tots els seus grups d'interès i clients, que d'acord amb les últimes mesures públiques adoptades amb relació al COVID-19, les nostres oficines estan tancades.
Continuem treballant telemàticament i es poden posar en contacte amb nosaltres a través dels canals de comunicació habituals.

93.548.24.15 - hola@omplim.cat
Seguim molt pendents de l'evolució i recomanacions que es vagin produint.
Moltes gràcies !