03/03/2021 blog 0

SELECCIÓ PER VALORS CONSTRUCTORA

Aquest 1 de Març de 2021 a OMPLIM hem iniciat el procés de selecció per valors de l’empresa constructora del projecte que estem desenvolupant per la Cooperativa Obrera de Viviendas, a l’Avinguda 11 de Setembre del Prat de Llobregat.

Un projecte de 101 habitatges, locals comercials, places d’aparcament i trasters, que té la finalitat d’aconseguir ser un referent en sostenibilitat ambiental, responsabilitat empresarial, acció social i permetre la consolidació d’un projecte d’habitatges socials, estables, assequibles i comunitaris.

El procés de selecció de l’empresa constructora, tindrà en compte entre altres:

  • Capacitat de desenvolupament de projectes: BIM / TCQiGMA / Last Planner System/…
  • Sostenibilitat Ambiental
  • Solvència Tècnica
  • Solvència Econòmica
  • Sostenibilitat Empresarial

Un comitè de selecció format per responsables de la COV, OMPLIM i l’equip tècnic redactor del projecte, serà l’encarregada d’avaluar les diferents propostes i seleccionar l’empresa constructora. Aquesta desenvoluparà de forma col·laborativa el projecte amb els altres professionals que hi participen (arquitectes, arquitecte tècnic, consultor ambiental,…).

El període restarà obert fins al dia 16 d’abril de 2021.

En cas d’interès, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic hola@omplim.cat i cov@cov-elprat.comAbout the Author

Proment Consulting:


0 Comments on "SELECCIÓ PER VALORS CONSTRUCTORA"


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deixa un comentari